Skip to Content »

Life of Recht » Alt for meget kultur… eller…

 Alt for meget kultur… eller…

  • May 30th, 2006
  • 6:34 pm

Efter weekendens strabadser med karneval fik vi bestilt billetter til Bulgur 2, som vi skal ind og se med Kold og Rolf. For dem, der ikke har fulgt med, er det et impro-agtigt teaterstykke, der er groft inspireret af Mandrillen, og så er det selvfølgelig noget, man bliver nødt til at se.

Derudover skete der det i dag, at der tikkede en mail ind om billetter til Madonna i Horsens. Oprindeligt var der jo ganske udsolgt, men åbenbart havde de gravet et par billetter frem fra et eller andet skummelt sted. Det betyder, at vi skal en tur til Horsens sammen med min storesøster.

Og når vi så også skal til Spot i weekenden, så tror jeg da nok lige, at det er nok af den slags for i dag.

Want your say?

* Required fields. Your e-mail address will not be published on this site

You can use the following XHTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>