Skip to Content »

Life of Recht » Trifork og aktier

 Trifork og aktier

  • September 17th, 2007
  • 6:27 pm

Søndag var jeg i København sammen med Astrids storebror, Niels, til aktionærarrangement i Trifork. Det gik ud på lidt salgssnak fra Jørn og Kresten (hhv. direktør og CTO), en spændende præsentation af Jes Gram Hansen, som har været med i Americans Cup, og så en tur med en Farr 40-båd. Jeg har kun sejlet med noget der lignede en gang før, til internt Trifork-arrangement sidste år, men også denne gang var det ganske underholdende. Vejret var endda også ok – lidt blæsende, men klart og ikke alt for koldt. Godt nok tabte vi, men til gengæld var der bagefter en glimrende middag.
Som nogen jo nok ved, så har Trifork planer om at gå på børsen inden længe. Udvalgte har haft mulighed for at købe aktier, men nu er det så kommet så vidt, at andre også må være med. Fordelene er jo åbentlyse, så det er bare med at komme igang. Mere information på Triforks hjemmeside.
Og så lige et link til SmugMug, hvor jeg har lagt et par billeder. Desværre ikke så mange, men jeg ville ikke lige risikere at tage kameraet med ud på båden.

Want your say?

* Required fields. Your e-mail address will not be published on this site

You can use the following XHTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>