Skip to Content »

Life of Recht » Ny ismaskine

 Ny ismaskine

  • October 13th, 2007
  • 2:33 pm

Så skete det: Søren havde været så venlig at tage en isskål til KitchenAid med hjem fra USA (hvor prisen var noget i retning af 420 kr. mod 800 herhjemme). Nu har vi så fået den, fået den frosset ned og lavet noget is. I første omgang prøvede vi med noget vanilleis fra Jamie Olivers nye bog – dette omstændigt, men umiddelbart smager det vældigt fint. Konsistensen er ikke helt optimal, men det skyldes formentligt, at væsken ikke var helt kold da den blev hældt på og kunne derfor ikke fryses helt ned i skålen. Det ved vi så til næste gang.
For de interesserede er der nogle billeder:


is

Derudover var jeg i går ude og sejle med arbejdet. Det var den årlige kapsejlads i match-28-både, der dog var lidt senere end normalt. Heldigvis var vejret ikke helt skidt – det var ikke direkte varmt, men i det mindste regnede det ikke. Den begivenhed er der også billeder fra:


trifork

2 People had this to say...

Gravatar

Nu har jeg jo bragt ismasinen hjem fra staterne, og I har jo fået øvet jer efterhånden, så hvornår opfylder I jeres meget vigtige del af aftalen? (Hint: I skal invitere mig på hjemmelavet is ;-))

Gravatar
  • recht
  • October 19th, 2007
  • 19:25

Du kommer bare – jeg har også fået et nyt puslespil :)

Want your say?

* Required fields. Your e-mail address will not be published on this site

You can use the following XHTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>