Skip to Content »

Life of Recht » Ny bærbar

 Ny bærbar

  • October 18th, 2007
  • 7:48 pm

Dagen i dag startede med en sms: “Hvornår kommer du ind på kontoret i dag? Der har været indbrud, og min maskine er væk… og jeg tror også at din mangler med mindre du havde den med dig hjem?”
Svaret var, at jeg naturligvis ikke havde taget min med hjem, og at jeg derfor også manglede en bærbar da jeg mødte 5 minutter senere. Helt fantastisk. Første tanke var, om mit gode gamle FingerWorks TouchStream-tastatur også var væk, men det viste sig, at de i det mindste kun var løbet med en stak bærbare. Næste store spørgsmål var så, om jeg havde haft noget liggende, som ikke lå andre steder. Svaret er nok, at det var der ganske sikkert, men indtil videre er jeg ikke kommet i tanke om noget livsnødvendigt. Det ville dog undre mig, hvis det ikke lige pludselig viser sig, at der var noget kursusmateriale, som kun jeg havde liggende, og som derfor skal laves forfra. I det mindste havde jeg ikke noget kode liggende, som ikke var lagt i Subversion.
Nå, men det var jo så en noget tam start på dagen, og det er noget svært at sætte sig ud over at man ikke har en computer at arbejde på. Derfor blev der taget en halv-rask beslutning om at købe nogle nye maskiner med det samme. Efter nogen overvejelse blev vi enige om, at vi hellere måtte følge i mange andres fodspor og anskaffe et par MacBook Pro fra Humac. Over middag var vi derfor endnu en gang i besiddelse af bærbare computere.
Og for dem, der skulle tænke det, så betyder det ikke, at jeg har sluppet Linux-vognen… Efter at have konkluderet, at skiftet fra xmonad til OS X ganske enkelt ville være for drastisk, installerede jeg den nye Ubuntu på maskinen. Så er alt ved det gamle igen.

Want your say?

* Required fields. Your e-mail address will not be published on this site

You can use the following XHTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>