Skip to Content »

Life of Recht » Farvel til Århus

 Farvel til Århus

  • January 22nd, 2008
  • 9:01 pm

Man kan vel ikke ligefrem påstå, at jeg har boet voldsomt længe i Århus, men nu må det alligevel være slut. Fra 1. april har vi købt en villalejlighed i 5000 Itørkenen C – mere populært kendt som Odense. Jeg ville gerne kunne linke til salgsopstillingen, men Home har allerede fjernet den fra deres side. Jeg fandt dog lige ud af, at man stadig kunne nå nogle af billederne, så de kan ses på SmugMug, og ellers er der her et link til Google Maps må gøre det – det er det, hvor haven går længst ind bagved. Haven deles i øvrigt med en anden lejlighed – ellers ville det vist være lidt for uoverskueligt.

Og så til det obligatoriske spørgsmål: Hvad med arbejdet? Arbejdet bliver ved med at være det samme, ingen grund til at ændre på noget, der fungerer godt. Det betyder en god gang pendling, men det må blive i toget, hvor det til gengæld er muligt at bruge en del af tiden produktivt.

Det betyder jo så på samme tid, at jeg har en andel til overs i Århus, så hvis nogen skulle mangle sådan en (77m², 630.000 kr), så er det bare med at sige til.

2 People had this to say...

Gravatar

Heppa,

Det ser sgu nice ud! Tillykke :-)

Gravatar

Nej, det var ikke længe, du gad bo i Århus – men derfor kan du jo kigge ud forbi, hvis du heller ikke gider pendle fra og til Odense hver dag :-)

Vi glæder os til at holde en overordentlig god ud- og indflytterfest på et senere tidspunkt!

Want your say?

* Required fields. Your e-mail address will not be published on this site

You can use the following XHTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>