Skip to Content »

Life of Recht » Bøger og bagning

 Bøger og bagning

  • February 8th, 2009
  • 6:51 pm

Denne weekend må siges at have stået i brødets tegn. Vi har tidligere forsøgt at tilmelde os et AOF bagekursus, men det har tidligere været ganske overbooket. Senere var vi dog lidt heldigere, og her i weekenden var vi så på bagekursus (økologisk endda). Det var vældigt, og vi fik bagt speltkager, fermentbrød, burgerboller, pitabrød, franske flutes, roulade og rugbrød. Underviseren var ikke uddannet bager, men han havde da en mening om de fleste ting – som sædvanligt kan det godt gå lidt for vidt med helsetrippet, men det havde nu ingen videre indflydelse på brødet. Det eneste, der ikke gik helt efter planen var vist pita-brødene, og det var nok mest fordi de ikke fik lov til at hæve helt længe nok. Det må blive bedre næste gang.

Ellers er der ikke sket så meget i weekenden, ud over at vi var en tur forbi Kvickly, hvor de havde tilbud på en stak Liza Marklund-bøger, så der kom jeg til at købe retsten af samlingen, så er der da lidt let at læse i de suspekte vintertimer.

1 Person had this to say...

Gravatar
  • Malene
  • February 9th, 2009
  • 20:08

Jeg smuttede også en Liza Marklund i indkøbskurven i Kvicly i weekenden :-)

Want your say?

* Required fields. Your e-mail address will not be published on this site

You can use the following XHTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>