Skip to Content »

Life of Recht » Brisingr

 Brisingr

  • February 15th, 2009
  • 11:59 am

En af de bøger, jeg fik i julegave, var Brisingr. Det er 3. bind i en fantasy-serie som jeg fik de første 2 af for et par år siden. De to læste jeg da vi var med den transsibiriske jernbane, og siden da har jeg ventet på, at den 3. bog og sidste skulle komme. Det gjorde den så kort før jul, og det var jo så en fin ting, at jeg fik den.

I bøgerne følger man den unge Eragon, som ved et tilfælde faldt over et drageæg da han var lille. Nu er han så blevet lidt større og er blevet drage-ridder (eller drage-rider), og så skal han selvfølgelig bekæmpe alverdens ondt. Det er vist klassisk fantasy, og det er fint skrevet. Det eneste der irriterede mig noget så grusomt var, da jeg halvvejs igennem bogen (der alligevel er på omkring 750 sider) fandt ud af, at handlingen slet ikke skred hurtigt nok frem. Da jeg så bladrede om bagest i bogen stod der da også, at serien der tidligere hed “Inheritance Triology” nu hedder “Inheritance Cycle”, og at den ikke ville blive afsluttet ved det 3. bind alligevel. Udmeldingen er så, at historien afsluttes i nummer 4, men nu er det jo tydeligvis ikke til at stole på. Jeg vil da også kraftigt mene, at man kunne have skåret en del sider væk – jeg havde fx ikke behøvet et helt kapitel om, hvordan Eragon får lavet et nyt sværd.

Det er der jo nok ikke så meget at gøre ved, og jeg bliver da nok også nødt til at læse næste bind, når det engang dukker op.

Want your say?

* Required fields. Your e-mail address will not be published on this site

You can use the following XHTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>