Skip to Content »

Life of Recht » Mænd der hader kvinder

 Mænd der hader kvinder

  • February 21st, 2009
  • 11:34 am

Egentligt havde jeg det lidt med Stieg Larssons bøger som jeg har det med Ringenes Herre og andre – begge dele er lidt for hyped. Det er næppe helt rationelt, for det kan jo rent faktisk godt være, at de er gode nok, men på den anden side er der rigeligt andet at læse. Nu kommer Mænd der hader kvinder i biografen, og den er jeg indlagt til at se, og så fik jeg at vide, at jeg også godt kunne tage at læse bogen. Det har jeg så gjort. Det tog kun fredag eftermiddag/aften, så det vidner vel om en relativt let læst bog, og jeg må da så også erkende, at den er rimeligt fængende. Nu har jeg så bare en eller anden suspekt fornemmelse af, at filmen kommer til at ødelægge et eller andet, men det må vi jo se. Jeg lånte Mænd der hader kvinder, men nummer to i serien, Pigen der legede med ilden, var ikke lige til at låne. Ved noget af et tilfælde er den til gengæld på tilbud i Netto næste uge, så det kan da være at jeg skal købe den der.

Want your say?

* Required fields. Your e-mail address will not be published on this site

You can use the following XHTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>