Skip to Content »

Life of Recht » Skitur med Trifork

 Skitur med Trifork

  • March 28th, 2009
  • 11:51 am

Sidste weekend stod den på strategitur (også bare kaldt skitur blandt venner) med Trifork til Østrig – nærmere bestemt Kappl lige udenfor Ischgl. Turen foregik i hotelbus, hvilket var en temmelig positiv oplevelse. Sidste år var vi afsted i en VIP-bus med sofaarrangement og det hele, men der manglede lidt sovemuligheder. I år var der rent faktisk senge til alle, og der var servering med aftens- og morgenmad. Meget fornemt, og det hjalp da også en del på mængden af søvn på vej ned og hjem igen. Skimæssigt var det også helt fint – fuld solskin en dag og så to dage med lidt mere blandet vejr. Teknikken begynder bestemt at blive noget bedre, men et par ture i motionscenter inden ville nok ikke have skadet. Endnu en gang lykkedes det at gennemføre en tur med omkring 75 personer uden nævneværdige skader, så alt i alt kan man vel godt kalde det en succes. Eneste lille minus var, at vi havde fået en hasteopgave fra Lægemiddelstyrelsen om at lave medicin-it.dk (hvor man bl.a. kan se receptordinationer), og det krævede lige et par timers arbejde fredag, som jo så gik fra skiløbet. Bittert. Næste år bliver alt bedre igen.

Want your say?

* Required fields. Your e-mail address will not be published on this site

You can use the following XHTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>