Skip to Content »

Life of Recht » Den evige mangel på opdatering

 Den evige mangel på opdatering

  • September 25th, 2009
  • 7:46 pm

Ja, så gik tiden endnu en gang, så måske jeg lige skulle skrive et eller andet. Siden sidst er der formentligt sket alt muligt, men på nuværende tidspunkt er det ikke til at huske det hele, men det er noget med ferie til Kreta, vi er startet på hundetræning med Balder, jeg har holdt (og skal holde) en mængde kurser, og er i den anledning blevet autoriseret Spring trainer, alt muligt arbejde i haven, og meget andet.

En af de ting, jeg dog kan huske er, at jeg har købt mig et trommesæt til Guitar Hero. Hvordan kan det nu gå til?, er der måske nogen der spørger, især dem der godt ved, at jeg ikke ejer nogen videre musikalsk sans. Det vil jeg som sådan heller ikke påstå at jeg gør, men åbenbart kan man godt blive god til det alligevel. Så efter at have siddet lidt fast i nogle af de sidste sange med guitar på expert tænkte jeg, at jeg måske skulle prøve det med trommerne. Indtil videre går det såmænd vældigt godt (jeg er kommet et stykke ind i hard), men man må så absolut sige, at det er væsentligt hårdere en guitaren – jeg ved ikke om det er sværere, men det er i hvert fald noget, man godt kan komme til at få varmen af.

Næste uge står den igen på undervisning i København i 4 dage, hvilket sådan set ikke passede voldsomt godt ind i vores planer, især ikke når Balder også skal passes og aktiveres. Derfor blev en af betingelserne for, at jeg tog over og underviste, at Balder blev passet i de dage, så han skal så passes af en fra arbejdet. Det bliver lidt spændende at se hvordan det går, for han er lidt en rod for tiden – i mandags gnavede han et netkabel over, og han har også haft lidt fat i noget af tapetet – og så har han et meget anstrengt forhold til hårbørster (især hvis det er andre, der reder hår).

Det må indtil videre være det… Eller måske lige en enkelt ting mere: I forbindelse med JAOO-konferencen om 1½ uge skal vi bruge noget Twitter, så nu har jeg også fået mig sådan en konto. Hvis nogen skulle finde frem til den, så forvent ikke alt for meget – selvom jeg da har installeret en Twitter-dims på telefonen også.

Want your say?

* Required fields. Your e-mail address will not be published on this site

You can use the following XHTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>