Skip to Content »

Life of Recht » Overnatning på Falsled Kro

 Overnatning på Falsled Kro

  • October 19th, 2009
  • 7:19 pm

I weekenden var vi en tur på Falsled Kro – oprindeligt bare til spisning, men det viste sig, at de havde en samlet pakke, så man også fik en overnatning med, så den sprang vi på. Det løste også et lille transportproblem, for man kan nok ikke rigtigt køre efter at have fået en solid vinmenu. Som ekstra bonus måtte vi også gerne have Balder med (dog ikke i restauranten), så det var helt perfekt.

Der skal nok ikke herske nogen tvivl om, at de typiske gæster sådan et sted har en tendens til at være af en lidt ældre generation, og gerne bosiddende i et af de dyrere kvarterer på Sjælland. Det tog dog ikke noget af fornøjelsen af det, for omgivelserne var ganske glimrende, og maden var bestemt også af meget høj kvalitet, uden at være alt for underlig eller eksperimenterende. Eftersom vi var afsted med en pakkeløsning var der ikke meget, der var overladt til tilfældighederne – der var eftermiddagskaffe, appetitvækkere, 5-retters menu med vinmenu, kaffe og petit fours og endelig morgenmad om morgenen. Mens vi spiste om aftenen kom der så også en og redte op på værelset, så man ikke selv skulle til at bøvle med sengetæppe og gardiner. Balder blev dog ikke luftet af andre end os selv… Til gengæld forsynte han sig frit med de ting, der var stillet frem på sofabordet, så nu ved vi, at han også kan lide vindruer, og at han er vild med at sove i en sofa.

Alt i alt en fin succes, og det er noget svært at finde noget at være utilfreds med. Nu må vi så bare se, om vi kan narre nogen til at give et gavekort igen, for med en samlet pris på 6600 kr. er det nok ikke noget, man begiver sig ud i hver dag…
Vi fik taget et enkelt billede eller to, men jeg er temmelig dårlig til at tage turistkappen på midt under en fin middag og begynde at tage billeder af maden, så det bliver bare til et enkelt af kaffen bagefter – og så er der nogle andre af omgivelserne.

Want your say?

* Required fields. Your e-mail address will not be published on this site

You can use the following XHTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>